Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Robert Olechna (4809 niezalogowanych)
1 Post

(annamitaj)
Wiking
Rogi kazdemu sie przydadza.Ale ja liczylam na male bankiecisko przy losiu.A tak wogule to zaraz mnie z roboty wywala przez tego losia tak mnie ujela jego historia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Norwedzy to urodzeni ekolodzy wiec nie przyznawaj sie ze najchetniej bys zjadla tego LOSIA!!!!! Jak powiesz szefowi ze zaangazowalas sie w ruch na rzecz ratowania go to moze dostaniesz podwyzke,hihihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
juz to widze szef taki sam los pierdola,podwyzki za losia napewno mi nie da elefant jaden
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
no to zostaje tylko poroze dla niego w prezencie nad biurko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
znajac norweszki to napewno je ma juz dawno ale teraz bedzie mial dowody i to od wlasnych ich zwierzyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
BIEDNY TEN LOS!!!!!!!!!!!!!! GDYBY WIEDZIAL CO TUTAJ O NIM PISZEMY JUZ DAWNO WYSKOCZYLBY Z TEJ DZIURY!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
etammmm los ciekawe co z jego wlascicielem bo cos zaniemowil pewnie zly na maxa ale naprawde ciekawe czy sie wydrapal z tej dziury
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking

czy naprawde wierzycie w ta lodowke i losia?????????????????????????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
Roznie bywa nie jedno mozna zobaczyc.A zreszta w dupie z tym losiem i jego spizarka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
co jak co, prawda czy wymysł, fajnie było poczytać i się pośmiać a jak gwarno się tutaj zrobiło szkoda,że grilla nie będzie bo zakupiłam na tą okazje 2 sześciopaki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok